RICHARD BUIJTENHEK - TRAINING EN COACHING (RBTC)
ZANDVOORT • Het bedrijf bestaat uit een coachpraktijk waar de volgende coaching wordt gegeven: life, executive, business, spirituele en transformatie coaching. Daarnaast is het mogelijk om workshops en trainingen ‘Mindful Spreken’ te doen. Dat is een manier van ontspannen leren spreken in het openbaar. Het bedrijf heeft een eigen coaching annex trainingsruimte in Amsterdam NL.

De missie van RBTC is “Mensen inspireren”! “Mensen inspireren en faciliteren bij hun persoonlijke ontwikkeling, communicatie en het (her)ontdekken van hun spiritualiteit en zingeving, door middel van trainingen, workshops en coaching!”

Deze missie komt tot uiting in alle producten die RBTC aanbiedt:
De hier genoemde life, executive, business, spirituele en transformatie coaching voor managers, professionals en andere hoog opgeleide mensen die ondersteuning willen bij hun proces voor wezenlijke en blijvende verandering.

Zie verder http://www.rbtc.nl/transformatie-coaching/
Wilt u ervaringen van deelnemers lezen, kijk dan op http://www.rbtc.nl/transformatie-coaching/ervaringen/

Coachingstraject ‘LEVENSKEUZETEST’; een onderzoek naar uw zingeving en doelen in dit leven. Er achter komen wat u nu echt wilt neerzetten in deze wereld.
Zie http://www.rbtc.nl/levenskeuzetest/
Voor ervaringen deelnemers: http://www.rbtc.nl/levenskeuzetest-ervaringen/

MINDFUL SPREKEN, communicatietrainingen en -workshops vanuit volledig bewustzijn, op basis van Mindfulness en Speaking Circles®. Vanuit ontspannen contact met uzelf, wezenlijk contact maken met anderen.
Zie voor meer info: http://www.mindful-spreken.nl/
Voor ervaringen deelnemers:
http://www.mindful-spreken.nl/ervaringen-mindful-spreken/
Dr. Joh. G. Mezgerstraat 87
2041 HV Zandvoort, Nederland
breng me hierheen