OF WOOD - COACHING, COUNSELLING & TRAINING
WOERDEN • De meesten onder ons hebben de neiging om te focussen op datgene wat ons bezig houdt. Hierdoor zien we soms belangrijke zaken over het hoofd. OF WOOD nodigt je uit om het tegengestelde te doen door uit te zoomen.

Door even van het toneel af te stappen en bewust toeschouwer te zijn van jouw eigen stuk. Jouw leven. Om in alle rust het overzicht en inzicht te verwerven die nodig zijn om als regisseur jouw leven weer in eigen hand te nemen.

Welke scène vraagt om jouw aandacht?

Als systemisch coach counsellor kijkt Karen van Hout niet alleen naar jou als individu. Ook naar de context, het systeem waar jij je in bevindt. Een systeem kan zijn een familie, gezin, vriendengroep, afdeling waar je werkt, bedrijf, etc. Door de omgeving van jouw hulpvraag erbij te “betrekken” krijg je op een snelle wijze het overzicht. Zo kom je effectief tot de juiste inzichten.

Kenmerkend voor het systemisch coachen en counsellen is het visueel maken van de situatie. OF WOOD reikt je verschillende tools aan waaruit je kunt kiezen. Zodat je dit op een voor jou meest passende manier kunt doen. Je zit letterlijk even op de tribune. Je kijkt naar het podium waarop jij de scène bouwt.

Op deze manier kan de dynamiek in een systeem zich presenteren. Hierdoor worden inzichten verkregen waar je mee verder kunt. Patronen, verbanden en relaties worden duidelijk. En zo ook hoe jouw actieplan eruit kan zien. Dit actieplan werken we gezamenlijk uit. Als coach counsellor functioneert Karen als jouw extern klankbord.


Reacties van Cliënten:
“Ik heb op een verrassende manier inzicht gekregen in mijn situatie.”
“De opstellingen en de bijbehorende inzichten lieten diepe indrukken na en werken nog steeds door.”
“Omdat de situatie visueel wordt gemaakt, wordt het niet snel vergeten.”
“Ik heb dit als een zeer effectieve en doelgerichte manier van werken ervaren.”
“Je weet wel dat het over jou gaat en toch is het makkelijker omdat je er op een afstand naar kijkt.”


Waarvoor neemt men contact op met mij?
- Persoonlijke vraagstukken van teamleden
- Versterken van balans en onderlinge samenwerking in het team
- Ontwikkelen van de kwaliteiten van de teamleden
- Leren omgaan met weerstand, veranderingen en werkdruk
- Optimalisering van de communicatiestroom zowel intern als extern
- Intrinsieke motivatie
- Coaching “on the job”
- Intervisie begeleiding

OF WOOD biedt zowel team als individuele coaching en counsellingstrajecten aan.
Omdat elk bedrijf, elk team en elk individu uniek is, wordt een traject op maat gesneden. Op uw eigen manier, welke het best bij uw organisatie en uw medewerker past.


De Missie van OF WOOD is als volgt: “Ontdek wat je nog niet weet”
OF WOOD gelooft in de kwaliteiten van ieder mens en vertrouwt er op dat deze zijn te ontdekken en te ontwikkelen zodat je in volle vertrouwen de regisseur van je eigen leven kunt zijn.
mail ons
0031.654384385
Utrechtsestraatweg 14A
3445AR Woerden, Nederland
breng me hierheen