LOOPBAANBEGELEIDING - LIFE COACHING - STUDIO1005
ANTWERPEN • De aanpak bij STUDIO 10.05 is er op gericht om op een holistische wijze te kijken naar jou als persoon. Wij bieden een veilige ruimte waarin jij aanwezig kan zijn. Dit is waar wij als mens(heid) nood aan hebben. Dit is wat er van ons gevraagd wordt: "Aanwezig zijn met dat wat is!" Voelen wat er in je leeft en waar je jezelf kwijt bent geraakt. Het is een weg terug naar jouw ware essentie.

De mens heeft een zelf genezend vermogen, we dragen alle wijsheid in onze cellen mee. Terugkeren naar dit bewustzijn en ons herinneren wie we oorspronkelijk zijn zal ons weer in staat stellen om werkelijk te leven ipv te overleven.Als mens(heid) staan we voor een enorme uitdaging! Diep vanbinnen dragen we allemaal de zaadjes mee van Eenheid, Liefde en Licht. We hebben een droom! Deze droom werkelijk manifesteren en gaan leven op de Aarde is wat we hier komen doen.


U kan bij ons terecht voor een uitgebreid aanbod aan één op één sessies, begeleiding, inspiratie alsook voor groepswerk, workshops en langere trajecten.

Ook kan je mee stappen in ons team van specialisten in bewust zijn en de holistische kijk, missie en visie op de mens.
mail ons
0032.475 24 56 51
Ellermanstraat 61
2060 Antwerpen
breng me hierheen