JOEY BROWN - SCHRIJF- EN EXPRESSIECOACH
IKARIA • Ik neem je mee in de stilte, in de meditatie en in het schrijven. In stilte gaan we creëren en transformeren. Bewustwording en transformatie heeft immers tijd en ruimte nodig. En veel stilte. Ik nodig je daarom uit op het magische Griekse eiland waar ik woon: Ikaria. Of neem deel aan mijn stille schrijfretraites in België, of mijn Verhaalretraites voor vrouwen (Nederland).

Al mijn retraites zijn unieke combinaties van schrijven, stilte, creatief-expressief werk, meditatie en dans. Ze hebben telkens hetzelfde doel: bewustwording en transformatie. Bovendien bied ik tijdens de meeste retraites inclusief 1 op 1 (schrijf)coaching.

Je hoeft geen schrijver te zijn om te kunnen deelnemen. Ik leer je hoe je het schrijven kan inzetten in je bewustwordingsproces. Als dat resulteert in een boek is dat mooi meegenomen, maar dat hoeft dus bij aanvang niet het doel te zijn. Als je bij mij in coaching of retraite komt, ben je in de eerste plaats klaar voor TRANSFORMATIE, in welke vorm of op welke manier dan ook.

Mijn werkwijze? Ik doe het liefst dat wat als ‘vanzelf’ gaat, wat stroomt. En dat is het in verbinding brengen van onderbewust en bewust, van onzichtbaar met zichtbaar, van donker met licht.  Gewoon door er te zijn voor jou, met jou, laat ik gebeuren wat nodig is.
mail ons
0030.6978675508
Evdilos
83302 Ikaria, Griekenland
breng me hierheen