BLAD-VEER WANDELCOACHOPLEIDING
ORROIR • Energiek en natuurlijk coachen met succes! Met veel energie en op natuurlijke wijze coachen en je klanten in beweging brengen.

Wandelcoachopleiding volgens de TriA© methode.

De TriA© methode is een krachtige en effectieve manier van natuurlijk veranderen! Een uniek stappenplan voor (wandel)coaches en mensen die vanuit hun functie anderen begeleiden. De TriA© methode is in 2008 ontwikkeld op basis van jarenlange ervaring met individuele- en teamcoachingtrajecten.

De 1e wandelcoach opleiding in België en naar Belgische noden volgens de TriA© methode.In samenwerking met wandelcoach Nederland brengt blad-veer de succesvolle opleiding tot TriA wandelcoach naar België.We hebben deze opleiding aangepast aan Belgische noden én we voegen een nieuwe “zakelijke module ” toe.

Volg dit najaar (2017) de opleiding, en wordt zelf gecertificeerd wandelcoach !

Energiek en natuurlijk coachen met succes!
Met veel energie en op natuurlijke wijze coachen en je klanten in beweging brengen.
Dat wil jij toch ook?
Dit is niet zomaar een wandelcoach opleiding. Het is een volledig concept met een eigen ontwikkelde coachmethode die jou en je klant in een sneltreinvaart laat groeien. Binnen een paar maanden ontdek jij ook alle geheimen die jou tot de meest succesvolle coach maken. Zodat jij gaat opvallen in de markt met jouw specifieke “natuurlijke” kwaliteiten. Ben jij die persoon met een coachende rol die niet bang is om nieuwe dingen te proberen en op zoek is naar een “turning point” of “doorbraak”.

Dan is dit het moment!
En moet je gewoon de opleiding TriA© wandelcoach gaan volgen.
Onze wandelcoachopleiding gaat door op een centraal gelegen plaats, gemakkelijk bereikbaar voor iedereen. We hebben een schilderachtige omgeving in de Vlaamse Ardennen gekozen, Domein De Ghellinck in Wortegem Petegem. We worden ontvangen met koffie, een lekker middagmaal wacht op ons en we houden ons energiepeil hoog tijdens de dag met regelmatig (koffie) pauzes.

De TriA© wandelcoach opleiding bestaat uit 4 x 2 trainingsdagen die als volgt zijn gepland :
23 en 24 september
14 en 15 oktober
04 en 05 november
25 en 26 november (met uitreiking van jouw certificaat na jouw geslaagde opleiding tot TriA wandelcoach
De dagen starten steeds om 09.30 uur en we eindigen om 16.30.

Inschrijving tot 30 juni 2017 !

Meer info op http://www.blad-veer.be/tria-wandelcoach-opleiding-in-belgie/
mail ons
0032.497 31 91 52
Enclus du haut 8a
7750 Orroir
breng me hierheen